Bestellen

Bestellen:
U kunt telefonisch, via de website of per mail (info@hetstoeltjevan.nl) een stoeltje of bankje bestellen.

Stoeltje/Bankje uit de collectie:
Wilt u een stoeltje/bankje uit de collectie, dan geeft u het Romeinse cijfer door en u geeft aan of u een naam op het stoeltje wilt en het lettertype

Zelf kleuren samenstellen:
U kunt ook de verfkleuren en stoffen uit de collectie met elkaar combineren voor het stoeltje, bankje en klepbankje.  In dat geval geeft u het Romeinse cijfer van stoel door en geeft u aan of het om de verf of stof van het stoeltje gaat.

Voorbeeld: u wilt een roze frame en de driehoekjes stof uit de collectie met elkaar combineren.
U bestelt het stoeltje als volgt: Stoeltje I driehoekjes stof in combinatie met Stoeltje III roze frame kleur

Naast de collectie heb ik ook nog een aantal aanvullende verfkleuren en stoffen waar u uit kunt kiezen. Op onderstaande foto’s treft u deze aan en alles is voorzien van een cijfer of letter welke u kunt aangeven bij de bestelling.

U heeft de vrijheid om een geheel eigen combinatie van stof en verf te maken. Indien u een andere kleur van Farrow&Ball wilt, dan kan dat ook tegen een meerprijs van €10,-. Wilt u andere stof, neem dan contact op, want in overleg is er veel mogelijk.

Graveren van de naam 

Je kan het stoeltje/bankje personaliseren door de naam van het kindje te laten graveren voor €7,95 extra. Je kan uit onderstaande lettertypes kiezen. Voor het klepbankje is er één lettertype mogelijk en dat is recht lettertype met alle letters in hoofdletters (anders dan bovenstaande).

Aanvullende stoffen & verfkleuren

Je kan ook voor andere kleuren combinaties kiezen zoals hieronder weergegeven of je kan uit een voorbeeld op instagram #hetstoeltjevan kiezen. 

Wil je bestellen of heb je vragen, vul dan onderstaand formulier in en ik neem binnen 2 dagen contact op.

 

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht