Bestellen

Bestellen:
U kunt telefonisch, via de website of per mail (info@hetstoeltjevan.nl) een stoeltje of bankje bestellen.

Stoeltje/Bankje uit de collectie:
Wilt u een stoeltje/bankje uit de collectie, dan geeft u het Romeinse cijfer door en u geeft aan of u een naam op het stoeltje wilt en het lettertype

Zelf kleuren samenstellen:
U kunt ook de verfkleuren en stoffen uit de collectie met elkaar combineren voor het stoeltje, bankje en klepbankje.  In dat geval geeft u het Romeinse cijfer van stoel door en geeft u aan of het om de verf of stof van het stoeltje gaat.

Voorbeeld: u wilt een roze frame en de driehoekjes stof uit de collectie met elkaar combineren.
U bestelt het stoeltje als volgt: Stoeltje I driehoekjes stof in combinatie met Stoeltje III roze frame kleur

Naast de collectie heb ik ook nog een aantal aanvullende verfkleuren en stoffen waar u uit kunt kiezen. Op onderstaande foto’s treft u deze aan en alles is voorzien van een cijfer of letter welke u kunt aangeven bij de bestelling.

U heeft de vrijheid om een geheel eigen combinatie van stof en verf te maken. Indien u een andere kleur van Farrow&Ball wilt, dan kan dat ook tegen een meerprijs van €10,-. Wilt u andere stof, neem dan contact op, want in overleg is er veel mogelijk.

Lettertypes

Voor het klepbankje is er één lettertype mogelijk en dat is rechtlettertype met alle letters in hoofdletters (anders dan bovenstaande).

Aanvullende stoffen & verfkleuren

Wil je bestellen of heb je vragen, vul dan onderstaand formulier in en ik neem binnen 2 dagen contact op.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht